Sjukvård

Vi älskar djur lika mycket som du gör, och har generösa öppettider och jourmottagningar för att finnas där när du behöver hjälp. Vi erbjuder trygg och kvalificerad vård för ditt djur i livets alla skeden.
Djurkliniken i Umeå är en av Norrlands nyaste och modernaste djurkliniker och vi som 
arbetar på här sätter djuret i centrum och genom vårt helhetstänk erbjuder vi  ditt djur möjlighet till friskvård, sjukvård, rehabilitering och fertilitet för hundar och katter. 
Välkomna!

Djurkliniken i Umeå är en privatägd klinik vårat fokus är på hund och katt med generösa öppettider och akutmottagning som även innefattar telefonjour och mottagning på kvällar och helger.
Med vår långa erfarenhet, välutbildade personal och toppmoderna utrustning kan vi på plats erbjuda de allra flesta undersökningar och behandlingar som ditt djur behöver. Vi har även specialistkompetens inom fertilitet i allt från spermaprov och fertilitetstest till inseminering och födsel. 
Vi har ett toppmodernt labb som innebär att vi bland annat kan göra progesterontest och de flesta provtagningar och få svar direkt på plats hos oss. 
 En ny digitalröntgen och ultraljud gör att vi kan fastställa de flesta diagnoser utan att behöva bli remitterad.

På vår välutrustade klinik utför vi även operationer, tandsaneringar och munhåleåtgärder
Akuta och planerade operationer utförs på vår klinik och eventuell rehabilitering finns att tillgå hos våra duktiga fysioterapeuter, med lång erfarenhet av rehab och friskvård.

Som en del i vårt koncept  finns även vår butik med både veterinärfoder och hund- och kattprodukter av högsta kvalité och vår kunniga personal hjälper gärna till att svara på frågor om såväl foder och andra produkter för ditt djurs välbefinnande.