Mer om sjukvård

På vår operationsavdelning görs allt från dränering av bitsår och kastrationer till mer komplicerade mjukdelsoperationer och bukingrepp, såväl planerade som akuta. Vi har välutbildade djursjuksköterskor med lång erfarenhet som tar hand om ditt djur inne på operationsavdelningen och de är väl övervakade under hela deras vistelse hos oss. 
Vi har endast dagverksamhet, och hos oss får djuret åka hem samma dag, när den är vaken och pigg och vi ser att allt ser bra ut.

Mer om sjukvård

Inför operationer vill vi att ditt djur ska vara fastande från kl 22 dagen innan men han/hon får dricka vatten som vanligt.
Vid planerade operationer ska du helst bada din hund i clorhexidinschampo dagen innan operation, detta för att minska risken för infektion. Vi har Clorexydermschampo som bla finns i vår butik.
Glöm inte att rasta din hund ordentligt på morgonen!

Efter operationen får djuret vakna i lugn och ro och kulle det visa sig att ditt djur är oroligt ringer vi upp dig för att se om du kan komma och hämta lite tidigare, eller sitta med djuret tills det är redo att åka hem. 
När du hämtar djuret får du hemgångsråd med dig hem.